Caravan stalling Van der Maarl
Bennebroekerweg 711a 2135 AA Hoofddorp

carvon caravan onderhoud en reparatie  in hoofddorp

Carvon onderhoud betaalbare kwaliteit.

onderhoud van caravan bij carvon in hoofddorp

Caravans en campers:
onderhoud moet. Maar dan wel meteen goed

Carvon, PACK-Keuringsstation caravans

Alle bij FOCWA aangesloten caravan- en camperservicebedrijven werken volgens vaste voorschriften voor onderhoud en keuring van uw caravan of camper. Deze zijn vastgelegd in een werkplaatshandboek.


Veel caravan- en camperbezitters gaan ervan uit dat onderhoud niet zo erg nodig is, omdat men maar eens in de zoveel tijd gebruik maakt van de caravan of camper.


Dit kan leiden tot onnodig hoge reparatiekosten en onnodige bekorting van de levensduur. Verdroogde banden, slecht functionerende remmen, versleten schokdempers en wiellagers, dit alles kan het voortijdige einde betekenen, niet alleen van uw welverdiende vakantie, maar ook van uw kostbare bezit.


FOCWA Caravan- en camperservicebedrijf

Carvon voldoet, aan strenge eisen op gebied van milieu, arbozorg, kwaliteit en serviceverlening. Uitgerust met alle moderne apparatuur voor het opsporen en herstel van technische mankementen. Remmen, de trekinrichting, het onderstel, de bedrading, de gasleidingen, de afvoer, alles wat u maar kunt bedenken wordt kritisch gecontroleerd op werking en veiligheid. Dit is vooral ook belangrijk voor uw verzekeringsmaatschappij. Het is zelfs zo dat een aantal verzekeraars u tegenwoordig via de verzekeringspolis verplichten uw caravan of camper in technisch goede staat te houden en dit via een inspectierapport aan te tonen.

U kunt dus het best terecht bij

Carvon FOCWA Caravan- en camperservicebedrijf.

Uitgebreide garantie

Wat garanties betreft: alleen bij een FOCWA-caravan- en camperservicebedrijf krijgt u twee volle jaren FOCWA-garantie met mogelijkheid tot uitbreiding naar vier jaar (zie de voorwaarden in het garantiebewijs).

Veiligheid in caravan en camper

Huishoudelijke apparaten en andere elektronica nemen we graag mee op reis. Let er goed op dat u speciale campingapparatuur gebruikt  met een laag stroomverbruik. En ga op de juiste manier om met gasflessen- en toestellen.

Het is heel belangrijk dat u voordat u flessengas gaat gebruiken, de flessen en de apparatuur zorgvuldig installeert. U kunt de gas- en elektrische installatie het beste jaarlijks kunt laten keuren door uw dealer. U weet dan zeker dat u veilig kunt stoken en koken! Het gebruik van lpg in gasflessen is  levensgevaarlijk en verboden!

Kies altijd de juiste drukregelaar tussen gasfles en gasapparaat. De vereiste gasdruk vindt u op het typeplaatje van het gasapparaat. Wilt u op een gasfles apparaten met verschillend drukvermogen aansluiten, Zorg dan voor verschillende drukregelaars. Monteer de regelaar die de hoogste druk doorlaat, het dichtst bij de gasfles. Vervang drukregelaars om de vijf jaar.

carvon werkplaats, onderhoud en reparatie voor caravans

Focwa onderhoudsbeurt

Alle onderhoudsbeurten worden uitgevoerd volgens de strenge eisen van de FOCWA. Een grondige jaarlijkse inspectie van alle vitale onderdelen. Koppeling, remmen, chassis, banden, wielen, schokdempers, lagers, gasinstallatie, verlichting, signalering
Niets ontsnapt aan het oog van de keurmeester.

U ontvangt een uitgebreid onderhoudsrapport met een compleet overzicht van alle eventuele gebreken. Bij de onderhoudsbeurt worden de bestaande wettelijke eisen als norm gehanteerd. Indien het kampeervoertuig goed is, krijgt u een onderhoudsticker op uw voertuig.


De PACK-sticker “ Veiligheid oke ”

Als na de keuring blijkt dat alles in orde is, of als de eventuele gebreken zijn verholpen, wordt de caravan of aanhangwagen voorzien van een speciale PACK-sticker. HÈt bewijs voor zowel u als voor de politie en andere autoriteiten dat het met de veiligheid een jaar lang goed zit.


PACK-gevelschild

Alleen een door FOCWA erkend keuringsstation mag de PACK uitvoeren. Daar vindt u gecertificeerde keurmeesters die hun technische kennis altijd op het hoogste niveau houden. Als geen ander kennen zij de wettelijke eisen en normen voor veiligheid en betrouwbaarheid.

Laat u bij deze keuringsstations een FOCWA-onderhoudsbeurt uitvoeren, dan worden u voor PACK geen kosten in rekening gebracht. U herkent het keuringsstation aan het speciale PACK-gevelschild.

remmentest voor caravan

Prijzen onderhoudsbeurten

Caravan € 185,00
Vouwwagen (ongeremd) 70,00
Vouwwagen (geremd) € 125,00
Aanhangwagen (ongeremd) 70,00
Aanhangwagen (geremd) € 125,00
Remmentest verslag 35,00
Meerprijs Tandemasser 57,50
PACK-Keuring 65,00

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw en exclusief de eventueel gebruikte onderdelen. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Onderhoudsbeurten worden bij ons altijd binnen 5 werkdagen uitgevoerd!

Stel uw vraag

contact carvon
Contact info

contact carvon

www.carvon.nl

Bennebroekerweg 711a
2135 AA Hoofddorp
Nederland
Tel : 023 562 98 54
Email : info@carvon.nl


Geopend op afspraak

Carvon onderhoud service

contact carvon

    Carvon onderhoud service


  • FOCWA aangesloten
  • Uitgebreide garantie
  • Veiligheid in caravan en camper
  • Betaalbare kwaliteit.
  • Uitgerust met alle moderne apparatuur
erkend keuringstation voor caravans

Onderhoud & repalatie

contact carvon

FOCWA erkend keuringsstation PACK Keuringsstation (caravans) bij carvon in hoofddorp FOCWA erkend keuringsstation